Leveranser i hela Sverige

Vår hjälpsamma personal levererar med rymliga distributionsbilar

Dina kontorsmöbler på plats och monterade –
enkelt och smidigt

Vi kan leverera och montera möblerna på plats, där du befinner dig, i hela Sverige. Enklare kan det inte bli. Företagsmöbler levererar nya och begagnade kontorsmöbler, som elbord, kontorsstolar m.m. i hela Sverige med våra 17 kubikmeters distributionsbilar. Det kan bli ett stort lass möbler.

Stående erbjudande för leverans i hela landet

Vid beställning av kontorsmöbler för minst 25 000:- kostar frakten endast 1000:-.*

Vi ordnar även frakt med externa speditörer

Tillsammans med dig kommer vi fram till lämplig transportmetod beroende på storleken av din beställning av kontorsmöbler. Vi meddelar gärna aktuella priser och villkor vid köptillfället.

För beställningar som levereras till adresser utanför Mälardalen med våra egna bilar gäller cirka två veckors leveranstid. Butik och lager finns i Solna, strax utanför Stockholm.

Hitta möblerna här – leverans till din adress!

När du har sett dig omkring på vår hemsida och hittat något intressant är det bara att kontakta oss, så ordnar vi med leveransen. Läs mer om villkor nedan.  

Montering av kontorsmöbler

Vid leverans med vår egen bil hjälper vi gärna till med att bära in dina möbler på plats i lokalerna och med montering. För denna tjänst debiteras 385: -/timme* och man. Vår hjälpsamma personal har lång erfarenhet och är aktsamma vid leverans och montering.

Har du möbler över? Då kan vi också hjälpa till

Att avhända sig överblivna kontorsmöbler kan vara både besvärligt och kostsamt. Låt våra vana montörer i samband med leveransen ta med de möbler som ni kan ha fått över mot en mindre miljöavgift. Det sparar ni både tid och pengar på.

Om leveranser till andra orter

Till Stockholm och Mälardalen »

Till Göteborgsområdet »

*Angivna priser avser priser exklusive moms.