Leverans till Göteborg av nya och begagnade kontorsmöbler, kontorsstolar m.m.

Hos oss hittar du fräscha begagnade och fabriksnya kontorsmöbler. Vi levererar till hela Göteborg med omnejd, och monterar på plats.

Så här enkelt och smidigt får du kontorsmöblerna på plats i Göteborg!

Vi kan leverera och montera kontorsmöblerna på plats på ditt kontor i Göteborg med omnejd. Enklare kan det inte bli. Företagsmöbler levererar nya och begagnade kontorsmöbler, som elbord, kontorsstolar m.m. till Göteborg (och hela landet) med våra 17 kubikmeters distributionsbilar som rymmer ett stort lass möbler.

  • Stående erbjudande för leveranser till Göteborg (och resten av landet): Vid beställning av kontorsmöbler för minst 25.000kr kostar frakten endast 1.000kr*
  • Vi ordnar också frakter med externa speditörer. Tillsammans med dig kommer vi fram till lämplig transportmetod beroende på storleken av din beställning av kontorsmöbler. Vi meddelar gärna aktuella priser och villkor vid köptillfället.
  • För beställningar som levereras till Göteborg med våra egna bilar gäller cirka två veckors leveranstid. Butik och lager ligger i Solna, varifrån leveranserna utgår.

Hos oss hittar du nästan nya, begagnade kontorsmöbler och kontorsinredning, såväl som fabriksnytt.  Här finns det mesta du kan behöva för kontoret: höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstolar, förvaringsmöbler, konferensmöbler och mycket annat. Saknar du något – hör med oss. Vi kan ha det även om det inte finns på hemsidan!

När du handlar från vårt begagnatsortiment får du möbler från kända märkestillverkare i Sverige, och övriga Europa, som är nästan som nya och med garanti, men till betydligt bättre priser.

Hitta kontorsmöbler här – leverans till Göteborg!

När du har sett dig omkring på vår hemsida och hittat något intressant är det bara att kontakta oss, så ordnar vi leveransen. Läs mer om villkoren nedan.  

 
Fräscha, begagnade och fabriksnya kontorsmöbler för leverans till Göteborg »

Montering av dina kontorsmöbler

Vid leverans med vår egen bil hjälper vi gärna till med att bära in dina möbler på plats i lokalerna och med montering. För denna tjänst debiteras 385: -/timme* och man. Vår hjälpsamma personal har lång erfarenhet och är aktsamma vid leveransen och monteringen av möblerna.

Har du möbler över? Låt oss hjälpa till!

Att avhända sig överblivna kontorsmöbler kan vara både besvärligt och kostsamt. Låt våra vana montörer i samband med leveransen ta med de möbler som ni kan ha fått över mot en mindre miljöavgift. Det sparar ni både tid och pengar på.

Om leveranser till andra orter

Till Stockholm och Mälardalen »

Till övriga landet »

 *Angivna priser avser priser exklusive moms.