Leverans av kontorsmöbler i Mälardalen: Västerås, Uppsala, Örebro, Norrköping, Södertälje, Stockholm med mera

Leverans med egen bil och personal till Västerås, Uppsala, Örebro, Norrköping, Södertälje och Stockholm med mera.

Vi gör det enkelt för dig!

  • Vi har egna rymliga 17 kubikmeters distributionsbilar.
  • Våra leveranser utgår ifrån vår butik med lager i Bromma.
  • Fraktkostnad med våra egna bilar: från 595: – * Priset på frakten i det enskilda fallet är beroende av mängden möbler och avståndet från Bromma. Kontakta oss!
  • Med korta ledtider och gott om möbler i lager kan vi normalt leverera inom 1-2 veckor från beställning.
  • Vi ordnar också frakter med externa speditörer. Tillsammans med dig kommer vi fram till lämplig transportmetod för din beställning av kontorsmöbler. Vi meddelar gärna aktuella priser och villkor vid köptillfället.
  • Vi gör det enkelt för dig! Du kan få hjälp med det mesta av det praktiska när det gäller att byta ut dina gamla kontorsmöbler mot nya.

Få hjälp att montera dina kontorsmöbler

Vår personal har lång erfarenhet av att montera inredning och är aktsamma när vi levererar era möbler. Vi erbjuder också att bära in och montera möblerna på plats. För det debiterar vi 385: -/mantimme.*

Vi hjälper dig frakta bort överblivna möbler

Spar tid och pengar på att transportera bort era gamla möbler. Att bli av med överblivna kontorsmöbler kan vara både ansträngande och kostsamt om man inte har erfarenheten. Istället kan vi ta med era befintliga möbler vid leveranstillfället mot en mindre avgift, så är du av med problemet på en gång.

 *Angivna priser är exklusive moms.

Här hos Företagsmöbler hittar du ett stort urval av fräscha, begagnade kontorsmöbler och kontorsinredning.  Vi har dessutom ett komplett sortiment med nya möbler och tillbehör.  Du hittar det mesta för dina behov på kontoret eller hemmet: kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord, förvaringsmöbler, konferensmöbler och så vidare. Om du inte hittar det du söker – fråga gärna! 

Företagsmöbler säljer kvalitetsmöbler från kända märkestillverkare i Sverige, och övriga Europa.  Genom att köpa våra, begagnade nästan nya möbler får du fräscha kvalitetsmöbler med garanti till mycket attraktiva priser.

Börja med att se dig omkring på vår hemsida – eller kom in till butiken.  När du har hittat något intressant är det bara att kontakta oss. Vi ordnar leveransen. Du ser mer om det nedan.

Fräscha, begagnade och fabriksnya kontorsmöbler för leverans i Mälardalen »

Smidig leverans av kontorsmöbler till din ort i Mälardalen och Södermanland

Vi kan leverera till dig med egna bilar och monteringspersonal i hela Mälarområdet/Södermanland med omnejd.

Leverans till orter från Örebro, Västerås och Uppsala till Södertälje och Norrrköping

Det betyder för oss: från Örebro i väster till  Västerås och Uppsala i norr. Från Stockholm och Södertälje till Norrköping i söder. Och allt däremellan förstås.

Vi levererar i hela Sverige

Till Göteborgsområdet »

Till övriga landet »

*Angivna priser är exklusive moms.