Om Kommunikationsfabriken och Katarina Widoff

Låt Kommunikationsfabriken hjälpa dig bygga upp lönsamheten i ditt företag genom att förstå nätverksekonomin och med en personal som mår bäst och har rätt fokus! Genom personliga kontaktnät kan alla drömmar nås.

Katarina Widoff är civil ekonom och lång erfarenhet från bank-, finans- och försäkringsbranschen samt från hälsovården. Sedan 2004 driver hon företaget Kommunikationsfabriken, som tar uppdrag inom kommunikation, projektledning, marknadsföring och events. Katarina är också skribent för olika publikationer och författare till böckerna Bli en skicklig nätverkare – mingla dig till framgång och Må BÄST orka mer – inspiration till ett optimalt och roligare liv samt håller kurser och föredrag, exempelvis Nätverks- och Mingelkurser och genomför Kommunikationsstilstester, föredrag om hälsa och Optimalt Liv, Kommunikations-, Försäljnings-, bygg varumärket och Kunden i Centrum kurser.
Titta gärna in på Kommunikationsfabrikens hemsida: www.komfab.se

Grattis Katarina som vann en ny kontorsstol!

Katarina Widoff VD för Kommunikationsfabriken vann en ny kontorsstol av Företagsmöbler
Vid fastighetsbolaget Brostaden AB:s årliga företagsmässa på Archimedesvägen anordnade vi som utställare en liten gissningstävling där man skulle gissa antal hjärtan i en burk.
Det rätta antalet var 74 st hjärtan och Katarina gissade precis det och vann tävlingen, Stort grattis från oss på Företagsmöbler.
Tack också till alla andra som var med i tävlingen.