Sälj och köp möbler – tjäna pengar och tid

Exempel på möbler vi köpt in.

Toplux Rullhurtsar

Lounge grupp

Kenson Anna Pepitarutig

Barset

Lounge grupp i svart skinn

Sadelstol EFG

Alltid på jakt efter fräscha kontorsmöbler

Vi är alltid på jakt efter fräscha kontorsmöbler för att köpa in. Möblerna bör inte vara äldre än 10 år och i gott skick.

Tjäna pengar, spara på miljön!

Har ni begagnade möbler i gott skick som av någon anledning inte längre passar in i företagets profil så är det betydligt bättre att sälja dem till oss så att de kan få ett nytt liv hos någon annan, än att kasta dem på soptippen och belasta miljön

Smarta helhetslösningar för att förnya kontoret

Vi säljer nya och nästan nya möbler – och köper även de gamla du vill bli av med. Vi kan därför erbjuda smarta helhetslösningar när du ska förnya kontoret. Ta med oss redan från start i din upphandling så kan du spara både tid och pengar!

Vi kan hjälpa dig med hela jobbet. Vi levererar de nya möblerna och tar hand om de gamla. Du får en lägre totalkostnad eftersom vi köper dina gamla möbler.*

Att du spar pengar är ju aldrig fel. Vi gör det dessutom enkelt för dig. Du spar tid genom att låta en enda leverantör ta hand om hela processen. När din möbler levererats behöver du inte heller bekymra dig för vad du ska göra med de gamla som annars plötsligt är i vägen.

Vi tar även hand om inredning  som inte går att sälja vidare, för demontering och transport till återvinningsanläggning.

Du kan alltså spara både tid och pengar på att låta oss ta fram en helhetslösning när du ska förnya kontoret, istället för att använda olika leverantörer för varje del.

*Under förutsättning att vi kan sälja möblerna vidare. Vi gör en bedömning i varje enskilt fall.