Företagspresentation

Lars Janson: VD och ägare, Företagsmöbler AB

Vår affärsidé

Att köpa och sälja nya och begagnade  kontorsmöbler samt att på ett miljömässigt sätt hjälpa företag med avyttring av kontorsmöbler och att alltid erbjuda våra kunder bästa kvalité och service.

Våra öppettider

Måndag-torsdag 8.30-17.00
Fredag 8.30-15.00

Företagsmöbler AB kontor och butik:

Bangatan 19
171 63 Solna
Telefon: 08-764 76 10
Mejl: info@foretagsmobler.se

Det här är Företagsmöbler

Företagsmöbler säljer och köper in nya och nästan nya kontorsmöbler. Allt från hela kontorslösningar till enstaka möbler. Vi lämnar gärna kompletta inredningsförslag och kontorslösningar.

Inredningen – en del av din PR

Kontorets inredning är företagets kostym. Möblerna säger något om affärsidé och inriktning. När företag utvecklas behövs det nya modeller och andra storlekar. Det behöver inte vara något fel på det man lämnar.

Ergonomi

Vi har ett brett sortiment höj- och sänkbara bord, ergonomiska kontorsstolar och olika arbetsbelysningar  för att kunna tillmötesgå önskemål när det gäller ergonomiska lösningar.

Ekonomi & miljö

Företagsmöbler tar tillvara och återanvänder kontorsmöbler av kända märken med hög kvalitet. Återbruket gör dels att väl fungerande möbler inte behöver slängas, dels att många kan hitta bra kontorsinredning till låga priser. Klokt för både miljön och plånboken.

Vi köper begagnade möbler

Vi tar gärna emot förslag när du vill sälja kontorsmöbler. Du når oss via mejl eller telefon.

Telefon: 08-764 76 10
Mejl: info@foretagsmobler.se